Sköna söndag

Så var det söndag 10/10-10. Veckorna rusar iväg och snart har vi vintern utanför dörren

Tävlings säsongen för mig och Puma gick över mina förväntningar  Mitt mål för i år var att för första gången tävla i lydnad och innan säsongen var slut lyckas få ett första pris under någon av tävlingarna. På 6 st tävlingar lyckades vi få ihop 3 st första pris och därmed fick vi LP1 också.

Med skräckblandad förtjusning har jag klivit in i lydnadstävlingens värld och upptäckt att det här är riktigt roligt! Nu satsar vi på lydnadsklass 2 till nästa sommar.

Ett mål som inte blev uppfyllt i år var start i lägre klass spår i brukset. För lite träning och när tävlingen närmade sig kände jag att jag började pressa Puma för mycket vilket gav bakslag  i bland annat budföringen. Nu har vi hela vintern på oss att träna med lite bättre planering för visst vill jag ge min duktiga Puma  en chans att visa framtassarna i spårskogen också.

För övrigt har allt gått bra efter Novas operation av canintanden. Det har läkt fint, lite rött på vissa ställen ännu men ser bättre ut för varje dag som går. Trots att hon fick använda tratten dygnet runt var hon på strålande busigt humör  

Nu är tratten borta och man kan äntligen motionera Nova och Evelina har även börjat köra lite lydnadspass med henne.

Det har varit stressiga veckor på jobbet så jag och Puma har inte hunnit träna så mycket men korta träningspass ger ju också resultat. Vi har börjat peta i inkallning med ställande, rutan och så småningom ska vi börja med grunderna till fjärren. Känns kul att börja träna in nya moment med Puman  


 

 Ha det så gott !!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är så duktiga och det är riktigt kul dethär med lydnad, även om det ibland känns som ett enda petande så ser man i slutändan att man får bra resultat:)Jag har också haft rätt mycket på schemat, men vi kanske kan ses på en promenad om inte annat till veckan? Hör av dig när och om du har lust.

Kramar från oss till er.

2010-10-12 @ 02:09:10
URL: http://aramisochjag.blogspot.com/
Postat av: Anna-Karin och Dante

Ja ni har verkligen gjort en kanon säsong..GRATTIS till dig och Pumabus.

2010-10-17 @ 20:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0