Uppdatering

Måste göra en uppdatering här i Puma bloggen Ser att många är in här och kikar fast jag inte bloggat på länge. Mycket händer det i vardagen men inte direkt någon hundträning har det blivit.Små korta lydnadspass på prommisarna...Som vi alla känt av har den här vintern varit vidrigt kall och blåsig  och jag har varit noga med att använda täcke på Puma och att hon haft rejält med filtar i hundburen i bilen. Och det känns som om både hon och jag har klarat den här vintern riktigt bra  Inga sjukskrivningar för min del och Puma har varit piggelin  och kry hela tiden! Och äntligen, äntligen har kylan börjat ge med sig och solen kikat fram Dock med rejäla stormvindar vissa dagar men visst finns det hopp om våren iallafall!

Min bil har dock krånglat rejält, en massa reparationer hit och dit  och stundtals har jag varit utan bil. Just nu när det varit så soligt och härligt väder har den stått på verkstaden över en vecka för att vi väntar på reservdelar...så jag är jävl...less på Fjällnäs rundan jag och Puma brukar knata runt...vill ju ut efter något skoterspår i finvädret med kameran i högsta hugg!!

Nåväl, snart är väl bilen fixad, snön borta, spårlinan i handen, konerna uppställda på plan, fickorna fulla med hundgodis, apporten utslängd och sommarens favoritparfym Djungelolja toppar åter listorna

Jag längtar, gör ni??


Puman

  


Kommentarer
Postat av: Monica Micke och Sara

Jo brukar vara in och kolla lite nu och då......:)Givetvis har vi spårlinan snart i ena handen och i den andra en härligt grillad korv - nu är ju solen uppe och humöret på topp.Ska faktiskt pröva byta "favvoparfym" i år - ska göra egen av citrongräs.......vi får väl se om det funkar...:))

2011-03-07 @ 11:38:31
Postat av: Pigan och Misse

Hejhej - vi lämnar ett litet avtryck här bara. Hoppas vi ses snart, en promenad på stan kanske.

Må gott:)

2011-03-29 @ 00:10:04
URL: http://aramisochjag.blogspot.com
Postat av: Siv, Pärra och Den-Du

Glad Påsk!!!

2011-04-21 @ 20:48:06
URL: http://nemarsparran.hundsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0