Snön faller och pälsen likaså...

Har ni märkt om era hundar har tappat ovanligt mycket päls eller fällt när dom inte brukar göra det? Puma fällde mängder av päls i sommras och fortsatte i omgångar nu under vintern  Ett tag funderade jag på om jag verkligen hade en korthårig schäfer för hon verkar ju ha hur mycket hår som helst... Pratade med en annan schäfer ägare i början på vintern som upplevde samma sak, vi tänkte att det kanske berodde på att vintern var så mild och det knappt hade kommit någon snö (nov-11)

Men så kom ju både snön och kylan nu i januari och Puma har börjat fälla igen....det är hårtussar och hundhår överallt och helst på alla kläder också... i övrigt kliar hon sig inte och verkar vara totalt bekymmerslös  över alla toffsar som dimper av henne.Puma 4 år!

 GRATTIS PUMA

4 ÅR!


Vårat schäferbus fyller 4 år idag!

och det firades med...

 
...tårta...

 
 ...och presenter


Trots att våran tårtexpert Evelina inte var här idag lyckades jag slänga ihop en tårta till Pumabus och den åt hon upp med rekordfart!

Tänk vad tiden har gått fort, kan inte förstå hur den lilla Alla  Hjärtans valpen blivit så stor!

 
 Puma 9 veckor


Vårväder

Min Clivia verkar trivas lika bra i våran nya lägenhet som jag för nu har den blommat igen

 
 
 Har aldrig varit med om att den blommat två gånger på raken!

Det har varit milda härliga dagar även om det blåst lite kallt. Och äntligen har jag kunnat ladda batteriet till kameran så lite kort har det också blivit  

"Tappade" nämligen bort batteri laddaren till kameran under flytten och efter mycket sökande kom den slutligen fram! Under flytten "tappade" jag bort lite andra saker också men dom har också kommit fram...men jag har inte tänkt säga var jag hittat dom.... på lite underliga ställen... hade väl lite hjärn stress under flytten...


RSS 2.0