Bilder på Puma bus

Idag åkte vi till Jokkmokk   på morgonen för att Evve och Nova skulle träna agility inför Haparandatävlingen som är nästa helg. Michaela och Iana följde också med.På väg mot Jokkmokk upptäckte jag att det var -29 grader efter vägen    Då funderade jag på vad tusan man håller på med...varför man inte stannade hemma under täcket istället    men när vi väl kom fram till Jokkmokk fanns det motorvärmare att låna. Eftersom Puma löper fick hon inte följa med in till ridhuset men hon låg nöjt kvar i bilen och mumsade på sitt nya ben   Annars hade det ju varit bra miljöträning för henne.

När vi kom tillbaka till Gällivare var det bara att lämna hem hundarna och åka direkt till isladan eftersom Jonte spelade hemmamatch mot Piteå. Vi hann dit när andra perioden just börjat,dom låg under med 0-2 och resultatet blev förlust med 5-2.    Synd för dom hade många fina skott på mål men turen var inte på deras sida idag.

Här kommer dom utlovade bilderna från gårdagens promenad med födelsedagshunden 


 Puma busar 


Pinnar är toppen 


Snö-racing 


Va?? Ville du något?


Jag har inte tid...måste leta mera pinnar....


Nova blir fotad.Ett pumadjur smyger på henne i bakgrunden...


Puma 1 år


Finaste Puman 

Kommentarer
Postat av: Barbro

Tack så mycket för grattiset till Theas första utställning, fina bilder ni tar på hundarna, vi hade inte så kalt i Jokkmokk i Lördas,

2009-02-16 @ 19:53:15
URL: http://jebas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0