Ny träning

Jag och Puma har provat på en ny träningsform  Nämligen att låta Puma gå i sele och lina. Vi har hakat på ett gäng träningskompisar och igår var vi för första gången och gick efter Hirvas vägen med pannlampa i snö yran.  Puma var lite fundersam när hon skulle gå före och dra framåt i linan, hon stannade upp flera gånger och kollade på mig  men det gick förvånadsvärt bra helst när hon hade andra hundar framför sig som draghjälp. Idag var vi ett gäng på sju personer och hundar som gick från Kullen upp mot Malmberget Det här är verkligen kul, så bra träning för Puma  Och mycket att tänka på för schäfertösen...först ska hon gå rakt utan att sick sacka från sida till sida... och sedan inte stanna upp för att ta kontakt med dom andra hundarna...eller mötande människor.
Både idag och igår försökte Puma göra sig stor och stark inför Mimmi men fick på nosen direkt...kan tillägga att Mimmi är en gammal blind pudeldam som vet sitt värde  så Puma lugnade ner sig snabbt

Förutom bra social och fysisk träning för Puma är det här bra träning för matte också...har redan träningsvärk i både benen och rumpan
Kommentarer
Postat av: Annika m grabbar

Låter mysigt hade oxå behövt träna, Timon har jag gått så och med stavar men nu med 2 blir de inte av:)Bara sparkföret kommer ska vi ut o springa men ingen motion för matte direkt med 2 starka grabbar:

:)min motivation nu är dålig hade behövt nån som drog ut en.Så blir man kke lite piggare på köpet.

2010-11-04 @ 10:37:32
URL: http://mampaankans.blogg.se/
Postat av: Monica Micke och Sara

Ja visst var det kul och så får man - så småningom -bättre kondis och muskler själv.....:)Kände själv i både ben och "rumpa"....:OGillade bilderna på slutet - det kanske är det vi ska sträva efter till våren nån gång...:))

2010-11-08 @ 18:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0